Здравейте колеги,поради това че колата ми на ниски обороти се давеше и гаснеше в последстви като поработи гаснеше я сприх на един сервиз дойде някво момче дето уш разбирал от електрониката и и отвори капака на двигателя за да провери кабелите там и свещите ,останови че първо свещите не са каквито трябва да са и че са много зле даже най дясната беше със закъсана резба и се беше омазнило после раззбра ч единия от кабелите го няма.Интересува ме каква е цената на комплект свещи за1.чц ,каква е цената и накомплекта кабели и откъде могат да се къпят?Аз съм от Русе и тука е доста шибано от към тази част на нещата да не говорим че всеки във всеки сервиз нищо не разбира и се опитват да ме пркарат .Лошото е че и аз нищо не разбирам но пак разбирам като ме бодалкат .Още нещо моля ви кажете ми също как да се свържа с този чвек Пцката от русе за да ми помогне нещо не мога да разбера как да му напиша съобщение тук....моля помогнете на един алфист в беда искам да си оправи колата и да си я карам защото я обичам много и не бих я заменил за нищо ....освен Брера разбира се
)))

Comment